Βράβευση ΒΙΟΚΟΝ ΙΑΤΡΙΚΑ στα πλαίσια του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσηλευτών Νεφρολογίας

22 Μαΐου 2024

Στα πλαίσια του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσηλευτών Νεφρολογίας, που πραγματοποιήθηκε στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα στη Ναύπακτο, η πρόεδρος της ΕΝΕΝ κα Παναγιώτα Τσούγια βράβευσε την εταιρεία μας ΒΙΟΚΟΝ ΙΑΤΡΙΚΑ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΕ, για τη διαρκή υποστήριξή της στις Εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας Νοσηλευτών».

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας μας κος Δημήτρης Κοντοβράκης, εμφανώς συγκινημένος, άφησε να παραλάβει την τιμητική πλακέτα ο επί χρόνια συνεργάτης και αγαπητός συνάδερφος κ. Σπύρος Καρέλος.

Ο κ. Καρέλος επισήμανε την όμορφη συνεργασία που καταφέρνουμε να έχουμε μέσα από τη θετική στάση, το χαμόγελο και την ευγένεια των Νοσηλευτών στο χώρο της δουλειάς τους. Επιπλέον, τόνισε ότι η ομάδα της ΒΙΟΚΟΝ, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών μέσα από τις ανθρώπινες αξίες στηρίζει την Εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας. Τέλος, εξέφρασε την «από καρδιάς» ευγνωμοσύνη και την τιμή που νιώθουμε να πορευόμαστε δίπλα στο Νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ διαβεβαίωσε ότι με το ίδιο ήθος, τις αξίες και την επιστημονική κατάρτιση θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους.

Την τιμητική διάκριση παρακολούθησαν συνάδερφοι από διάφορα τμήματα της εταιρείας.

Εκ μέρους όλης της ομάδας ΒΙΟΚΟΝ Ιατρικά, σας ευχαριστούμε πολύ!

Επιλεγμένα Προϊόντα

Κάλυμμα αντιμικροβιακού φραγμού ClearGuard HD™

 • Σχεδιασμένο ειδικά για την πρόληψη των λοιμώξεων που σχετίζονται με τον Κεντρικό Καθετήρα Αιμοκάθαρσης. Σφραγίζει τον καθετήρα και σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν λοίμωξη μέσα στον αυλό.

 • Κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης βακτηριαιμιών στους καθετήρες αιμοκάθαρσης.

Συσκευές CSTD ChemoClave™

 • Σχεδιασμένο ειδικά για τη διάλυση και τη χορήγηση των κυτταροτοξικών φαρμάκων και την προστασία των Επαγγελματιών Υγείας από την Έκθεση στα επικίνδυνα φάρμακα.

 • Κυκλοφορούν στις ΗΠΑ με έγκριση FDA(510) με κωδικό ONB.

OperFilm® Protect CHG

 • Διαφανές αυτοκόλλητο επίθεμα IV ενισχυμένο με γλυκονική χλωρεξιδίνη για προστασία έως και 7 ημέρες.

 • Τεχνολογία cleartech® ευνοεί τη διαύγεια της υδρογέλης βελτιστοποιώντας την ορατότητα του σημείου εισαγωγής.

Mηχανήματα μίξης Medimix®

 • Σειρά μηχανημάτων υψηλής ακρίβειας για την προετοιμασία της Ολικής Παρεντερική Διατροφής (ΟΠΔ), τη διάλυση κυτταροτοξικών φαρμάκων και το γέμισμα συρίγγων ή ασκών φαρμάκων.

 • Μεγάλη γκάμα επιλογών μηχανημάτων και εύρος αναλωσίμων για εξατομικευμένη προσαρμογή. Επικοινωνία με λογισμικά και άλλες συσκευές για διαλειτουργικότητα.

Συστήματα Αποθήκευσης Scan Modul™

 • Μελέτη και οργάνωση χώρου για τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων αποθήκευσης, διαχείρισης και μεταφοράς υγειονομικού υλικού και φαρμάκων.

 • Σχεδιασμένα σύμφωνα με το πρότυπο σύστημα 40x60, που αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία του διεθνούς προτύπου ISO3394.

Σύστημα στοματικής φροντίδας Sage®

 • Έτοιμα προς χρήση ΚΙΤ ολοήμερης περιποίησης της Στοματικής κοιλότητας.

 • Η 1η επιλογή στις Η.Π.Α. με τεκμηριωμένη βιβλιογραφία και κλινική απόδοση.